top of page

HUNDEDAMEN - Christin

 

 

Kan anbefale den professionelle hunde instruktør "Hundedamen".

 

Som et bennefit af at have købet eller skal købe en hvalp fra min kennel, har man mulighed for 1 gratis times telefonisk rådgivning omkring sin hund hos Hundedamen.

Alle hvalpe vil fremover blive solgt med et krav om at Du går til hvalpetræning med Din hund - dette for at sikre den rette opdragelse af både din hvalp og af Dig :-)

Hvalpe der sælges med en 25 km afstand til HUNDEDAMENS træningsarealer - vil blive bedt om at kontakte hende for hvalpehold.

 

Kommer du lang vejs fra og derfor ikke har mulighed for fysisk at møde hos Hundedamen - er der stadig muligheder for at modtage træning. Du kan få privat undervisning via SKYPE med hende.

 

Jeg har mødt Christin " Hundedamen" - og fundet hendes engagement for hunde og hendes viden samt faglighed meget inspirerende. Du kan læse mere om hende .http://hundedamen.dk/ .  Du kan og så finde hende på Facebook - Hundedamen.

Tilmeld dig hendes Nyhedsmail og bliv VIP kunde, der er du blandt de første til at få nyheder om kurser og hold og sikre Dig, at blive en af de første til netop det hold eller kursus,som interessere Dig.

 

Hundedamen vil i fremtiden holder også vores traf for vores dejlige hunde, hvor man får mulighed for at stille alle de spørgsmål man måtte have.


Endvidere fortæller Hundedamen om hundens sprog, vigtigheden i kommunikation mellem hund og ejer for at styrke samhørigheden og samarbejdet imellem dem

 

SE ENDVIDERE HENDES HJEMMESIDE WWW.HUNDEDAMEN.DK

bottom of page