top of page

Ture og vejret

DET ER DEJLIGT AT GÅ TUR:

Ting der er gode at have med på luftturen:

1. Sprayflaske: En sprayflaske er rigtig god at have med på tur eller i bilen. Det behøver ikke at være en stor en. Men på de varme dage og man er ude på sin daglige tur og hunden får det varmt kan man sprøjte den på poter, bugen, maven ja over det hele. Dette er med til at køle hunden lidt ned.  

2. Hømhøm poser: Ja høm høm poser behøver vi vidst ikke skrive så meget om. Vi samler jo alle sammen vores hundes efterladenskaber op efter dem.  

3. Godbids taske: En lille taske/bøtte/pose til godbidder. Vi bruger godbidder til at rose hunden når den gør noget godt, men også til vores pauser hvor vi lige får lidt at drikke,( ja ja vi mennesker bliver jo også tørstige hehe).

 

 

 

 

Ting der er gode at have med på de længere ture bla. skov/strand:

1. Sprayflaske: En sprayflaske er rigtig god at have med på tur eller i bilen. Det behøver ikke at være en stor en. Men på de varme dage og man er ude på sin daglige tur og hunden får det varmt kan man sprøjte den på poter, bugen, maven ja over det hele. Dette er med til at køle hunden lidt ned. 

 

2. Vand: Ligeså vel som sprayflasken er det også en rigtig god idè at have en flaske med vand med. Der findes forskellige typer af drikkeflasker m. indbygget skål og sammenklaplige skåle som ikke fylder det vilde i en ”tur taske”. Når det er varmt er en tår at drikke også med til at køle hunden ned. 

3. Godbids taske: En lille taske/bøtte/pose til godbidder. Vi bruger godbidder til at rose hunden når den gør noget godt, men også til vores pauser hvor vi lige får lidt at drikke,( ja ja vi mennesker bliver jo også tørstige hehe).  Læs mere...

 

 

Gode råd der gælder for alle ture:(Poter)

 

Poter er ligesom vores fødder, så man skal tænke på, om man selv vil gå de steder, hunden gør med bare fødder. Derfor er det vigtigt, at holde øje med hundens poter, og give dem en god pleje, hvis det er nødvendigt. Her er der nogle gode råd som du evt. kan få glæde af: 

10 måder, hvor du kan beskytte din hunds poter på hele året. 

​1.Tør din hunds poter når I har gået tur om vinteren. Det er vigtigt at få fugt og salt ud af trædepuderne. Is, sne, salt og andre kemikalier kan være skadelige for din hunds trædepuder, og hvis din hund har en lille revne eller rift, kan det være smertefuldt for den at gå. 

2.Pas på isede veje! Din hund kan glide og falde, lige så vel som du kan. Derudover kan is være meget skarpt, og komme til at skære din hunds poter. 

3. Husk at hunde også kan fryse, så selvom det er smukt at gå lange ture i sneen, så kan din hund ikke selv fortælle dig, når den synes det er for koldt. Vær derfor ekstra opmærksom på at din hund holder varmen i kulden. Læs mere...

Sommervejret:

Vores racer er jo nogle der lider meget i varmen, derfor er det en god idé at være godt forberedt. Så her er nogle gode råd/erfaringer vi har gjort os: 

Gå tidligt om morgen eller vent til hen under aften med at gå jeres tur. 

Det frarådes at gå imellem kl 11 og 16. 

Undgå helst vilde lege og hold gerne hunden i skyggen.  Læs mere...

Billederne er det som Kennelen bruger og har gode erfaringer med at bruge og rådene er skrevet ud fra egne erfaringer, og benyttes i kennelen.

    #Husk at det altid er godt at rådføre sig med en dyrlæge#

Kilde: www.agria.dk , www.olivers.dk

4011905024615_xlarge.png
Tick_spray.png
bottom of page