top of page

UDSTATIONERINGSVÆRT?

 

 

Som udstationeringsvært i ALPHA SUPLIME, kommer Du til at indgå i et fællesskab omkring vores hunde.

 


Du vil få kendskab til en kennels arbejde og deltager aktivt i dens virke, Du vil blive mødt med anerkendelse og respekt, og Dine ideer vil blive taget til efterretning.


Jeg selv er udstationeringsvært, så derfor kan Jeg beskrive konsekvenserne fra både udstationerings værtens side, men selvfølgelig også som udstationerings ejerens.

De fleste kenneler har deres egen individuelle kontrakt - og haves denne ikke, så lad være med at indgå en aftale kun med "det sagte ord" som indhold! Bed om en kontrakt!

Hvad betyder det, at være udstationeringsfamilie for een af mine hunde?
Kontrakten indeholder konkrete datoer, konsekvenser samt sikkerhed for alle parter. Den vil blive gennemgået flere gange, og Du får tid til at læse den og stille spørgsmål, inden Du modtager en hund fra mig.

Det vil aldrig blive et godt samarbejde - hvis det handler om at tage r.... "numsen" på hinanden.

 

DETTE STÅR BL.A. I AFTALEN:

Du vil få en Mops eller Engelsk Bulldog , uden at betale for den!
 
Du betragtes som dens familie og hunden bliver i Dit hjem, når vores samarbejde er ophørt, og alle dens papirer overgår til Dig.


Du vil få 35 % rabat på den påkrævede ansvars og dyreforsikring i AGRIA - som jeg tegner for Dig i AGRIA (derved opnåes rabatten) og selv efter kontraktens udløb vil Du fremover kunne opnå denne rabat. Se mere om AGRIA's forsikringer her på siden. ( TRYK HER )
 

Du vil få 25 % i rabat på konsultationen hos Køgebugt Dyreklinik, HVER gang Du kommer med et af husstandens dyr. De dyr, Du har været på besøg med i klinikken, vil Du forsat få 25% på, når kontrakten er opfyldt:

Du får hundens årlige sundhedstjek og vaccination betalt, og for at kunne styre dette, synkroniserer vi alle hundenes vacciner - således at vi mødes 2. uge hver OKTOBER hos Køge Bugt Dyreklinik. Her møder vi hinanden og holder samtidig et lille hvalpetræf, hvor vi får noget at spise og drikke, imens vi får ordnet dyrlægekontrollen - Alle hundene møder hinanden. og får leget og Du kommer til at møde de andre i kennelen.

Du vil komme til konkurrencer uden selv at skulle betale for det - det eneste der kræves af Dig er, at Du møder op og deltager - gebyret fra endt opvisning og resultatgivning - betaler Jeg herefter.


Udgifter til avlsarbejdet - så som foder under drægtighed og diegivning, fødekasse, stambog og registrering, evt. dyrlæge til hvalpe og tæve betales af mig. Dyrlægebesøg aftales først med mig.

 

Du vil også have hotline til mig - til hver en tid og kunne kontakte mig - og få vejledning til et problem eller et spørgsmål.  

Du vil opleve, at Jeg vil fremme både hundens og hvalpenes ve og vel. Jeg vil også tage hensyn til, hvis der opstår helt specielle forhold i Din familie eller omkring Dig, der fx. ville udsætte en drægtighed til næste løbetid. Dog altid under hensyntagen til tævens tarv.

Du vil opleve, at Jeg betragter hunden som tilhørende Dig. Men tilgengæld vil Du blive bedt om at pleje, passe og stimulere/træne Din hund - så den får et godt hundeliv. Ellers ophører vores samarbejde naturligvis.

Det eneste Du reelt skal bidrage med, er kørsel til parring og relevante dyrlægebesøg. Evt. deltage i nødvendige udstillinger og evt. passe et hvalpehold. Hvis Du ikke ønsker at passe hvalpe, så sørger jeg for pasning.
Jeg håber dog, at Du vil være deltagende i hvalpepasning - idet det er bedst for tæven at blive hjemme hos Dig. Det er en skøn oplevelse at se de små udvikle sig. Jeg oplærer Dig også til at kunne deltage i parringer, hvis Du da ikke allerede ved, hvordan man gør dette.

Du vil blive bedt om enten at modtage en hund til parring i ca 1 uges tid - eller undvære Din hund under parring, - efter aftale naturligvis.

 

Alle disse ting står naturligvis i udstationeringskontrakten.

 

PS) URIMELIGT KRAV: Hunden vil blive taget fra Dig, hvis Du lader den lege på motorvejen - ikke giver den mad! - eller mishandler den!
;-)

 

ER DETTE NOGET FOR DIG - SÅ KONTAKT MIG - jeg har enkelte gange brug for ny samarbejdspartner.

kh
Hanne

 

bottom of page