top of page

Alpha Suplime har siden i 2015 benyttet KØGEBUGT DYREKLINIK - en lille driftig klinik, der siden åbningen i 2015 har været i en rivende udvikling. Dyrlæge Uffe Nordgreen er Uddannet 2008 og er indehaver af klinikken og med sig havde han Fagveterinærsygeplejerske Karina Baltzer og Klinikassistent Maria Nielsen. 2018 udvides klinikken atter med en meget erfaren dyrlæge med speciale inden for øjensygdomme og reproduktion Jens Knudsen og vet.spl. Sofie Nielsen.

Jeg fandt interesse for denne klinik, idet jeg gerne vil være tilknyttet en dyrlægepraksis, hvor jeg kan være med i begyndelsen af klinikkens vokseværk, og dermed kunne etablere et gensidigt respektfuldt samarbejde med klinikkens personale og dyrlæger allerede fra starten af. Det er vigtigt for mig, at dyrlægerne og Jeg kan arbejde tæt sammen i avlsarbejdet - og sørge for at sundheden i kennelen et i top.

Ydermere vil dette samarbejde udmyndte sig i, at kennelens hunde bliver tilknyttede eet enkelt sted - som ligger rimeligt centreret på Sjælland. Hvor hundene vil blive modtaget ordentligt og hensynsfuldt - og især blive vant til at komme og være kendt. Alle hunde har deres særlige unikke egenskaber og adfærd - og dette er rart at vide - også for en dyrlæge. Samarbejdet vil også være en fordel for mine udstationerede hunde og deres familier - idet familierne en gang årligt komme til det årlige tjek i dyreklinikken.

bottom of page