top of page

Ting der er gode at have med på de længere ture bla. skov/strand:

1. Sprayflaske: En sprayflaske er rigtig god at have med på tur eller i bilen. Det behøver ikke at være en stor en. Men på de varme dage og man er ude på sin daglige tur og hunden        får      det varmt kan man sprøjte den på poter, bugen, maven ja over det hele. Dette er med til at køle hunden lidt ned. 

 

2. Vand: Ligeså vel som sprayflasken er det også en rigtig god idè at have en flaske med vand med. Der findes forskellige typer af drikkeflasker m. indbygget skål og sammenklaplige      skåle som ikke fylder det vilde i en ”tur taske”. Når det er varmt er en tår at drikke også med til at køle hunden ned. 

3. Godbids taske: En lille taske/bøtte/pose til godbidder. Vi bruger godbidder til at rose hunden når den gør noget godt, men også til vores pauser hvor vi lige får lidt at drikke,( ja ja vi      mennesker bliver jo også tørstige hehe). 

 

4. Hømhøm poser: Ja høm høm poser behøver vi vidst ikke skrive så meget om. Vi samler jo alle sammen vores hundes efterladenskaber op efter dem. 

 

5. Vådservietter/lommetørklæder: Vi ved alle sammen at vores hunde kan have lidt rester siddende bagi. Derfor har vi altid en pakke af hver i taskerne. Vi køber de små tynde              pakker vådservietter i dagligvare butikkerne. (de fylder ikke så meget i tasken) almindelige lomme tørklæder man bruger når man er forkølet ligger også i tasken.

 

6. Flåt og loppe spray: Da vi er nogle der går rigtig meget i skoven har vi nogle små sprayflasker med flåt og loppemiddel i. Vi har købt en stor flaske og har så selv hældt over i              nogle      små flasker fra f.eks. brillerens. Selvom vi behandler vores dyr mod flåt og lopper springer der altså en del på dyrene alligevel, så derfor har vi den med på tur. Vi bruger        den også på os selv, vi sprøjter ved fødder osv.(i tilfælde af man nu har glemt at sprøjte hjemmefra)

Billederne er det som Kennelen bruger og har gode erfaringer med at bruge og rådene er skrevet ud fra egne erfaringer, og benyttes i kennelen.

    #Husk at det altid er godt at rådføre sig med en dyrlæge#

Kilde: www.agria.dk , www.olivers.dk

bottom of page